Image

Друштвото за градежништво, трговија и проектирање ДДМ Инженеринг ДОО Охрид ги бележи своите почетоци од 2007 година со јасна визија и цел на пазот за недвижности да понуди луксузни, современи и квалитетни станови и да обезбеди висок стандард за урбано домување.

бул. Партизански Одреди 88, локал 8, 1000 Скопје, Северна Македонија
078 202 287

ddminzenering@yahoo.com

© 2023 DDM Powered by Genera Development

ДДМ Инженеринг

Професионалност и принципиелност

ПОБАРАЈ ПОНУДА
Image

Тафталиџе 2

“Паметен дом” по светски стандарди

Надвор од градската бучава, а сепак во непосредна близина на сите градски случувања. Новиот објект на ДДМ Инженеринг во населба Тафталиџе претставува комплексен спој на примена на најсовремените светски трендови во архитектурата во комбинација со докажаниот квалитет на сувомонтажните системи за градба на реномираниот производител Knauf.

Токму она што ви е потребно за модерно и удобно домување.

Продажбата на станови е веќе започната, побарајте информации од нашите агенти.

ImageВиди каталог
Image

CitySide 2 - Населба Влае

Нов урбан стил на домување

Мотивирани од досегашните успеси и вашето задоволство, продолжуваме понатаму со нов премиум објект, сè со цел да ги задоволиме сите потреби за модерно, квалитетно и урбано домување.

Новиот објект на ДДМ Инженеринг во населба Влае - CitySide 2 претставува комплексен спој на примена на најсовремените светски трендови во градежништвото во комбинација со внимателно избрани материјали, докажаниот квалитет на системите за градба од реномирани светски производители и употреба на иновативни технолошки решенија, со цел да обезбеди неверојатна енергетска ефикасност на секоја станбена единица.

Лоциран во мирно опкружување во главниот град, далеку од градскиот метеж, а сепак во непосредна близина на бројни содржини и сè што ви е потребно за урбано домување.

Програмската структура на новиот објект CitySide 2 се состои од еднособни, двособни и трособни станови со вкупна површина од 30m2 до 75m2, погодни за сечиј вкус. Секој стан е проектиран да обезбеди одлична функционалност и максимално искористување на просторот.

Токму она што ви е потребно за модерно и удобно домување.

Продажбата на станови е веќе започната, побарајте информации од нашите агенти.

ImageВиди каталог Види повеќе
Image
GROHE
Image
SANMARTI
Image
KOLPA
Image
VEKTOR
Image
KNAUF
Image
PROSPERA

DDM Инженеринг

Нашите бројки

Image
Локации
0
Image
Број на договори
0
Image
Број на станови
0
Image
Години искуство
0
Image
Вкупна површина (m²)
0
Image

Најповолни каматни стапки

за станбен кредит!

DDM Инженеринг

Дали сте заинтересирани за купување или предлог локација?

Контактирајте не

ПОБАРАЈ ПОНУДА