Image

Друштвото за градежништво, трговија и проектирање ДДМ Инженеринг ДОО Охрид ги бележи своите почетоци од 2007 година со јасна визија и цел на пазот за недвижности да понуди луксузни, современи и квалитетни станови и да обезбеди висок стандард за урбано домување.

бул. Партизански Одреди 88, локал 8, 1000 Скопје, Северна Македонија
078 202 287

ddminzenering@yahoo.com

© 2024 DDM Powered by Genera Development
Image

Тафталиџе 2

Луксузно домување според најсовремени стандарди

Новиот премиум станбен комплекс во Тафталиџе претставува идеален спој на модерна естетика и неспоредлива удобност. Луксузен комплекс од два помали објекти кој претставува совршена рамнотежа помеѓу мирниот и динамичен начин на живот.

Сместен во една од најпосакуваните населби во главниот град, во пријатно опкружување, нуди идеална поставеност за да овозможи мирен живот, додека во истовреме обезбедува одличен пристап до важни инфраструктурни позиции.

Продажбата на станови е веќе започната, побарајте информации од нашите агенти.

Види повеќе
Image

Кисела Вода

Нов концепт на модерно домување

Новиот објект во Кисела Вода ги има на располагање сите предности на модерниот и урбан начин на живот.

Атрактивната локација во центарот на урбаните содржини нуди безброј можности за модерен живот. Одлична инфраструктурна поврзаност со сите важни градски позиции, од неопходни секојдневни содржини, па сѐ до голем број на места за забава и релаксација на само неколку минути одалеченост од вашиот дом. Идеално опкружување за сите оние со диманично секојдневие, кои се во потрага по современ простор.

Продажбата на станови е веќе започната, побарајте информации од нашите агенти.

Види повеќе